Voorstellen | Praktijk 'Onder de Berken'

logo

Over Annette Kerckhoff

Welkom op de website van Praktijk 'Onder de Berken'!

foto Annette Kerckhoff

Ik ben Annette Kerckhoff en meer dan 15 jaar heb ik mijn praktijk in Oegstgeest. Ben begonnen als handlijnkundige en via het handlezen liep ik tegen persoonlijk ongemak van mijn cliënten op. Om hen ook daarmee professioneel van dienst te zijn ben ik meerdere opleidingen gaan volgen. Via de kinesiologie, vaak beter bekend als Touch for Health, kwam ik van de ene vervolg opleiding in de andere. En nu ben ik gespecialiseerd en ervaren in het behandelen van fysieke en emotionele klachten en stress, waardoor veel mensen weer opgewekt, energiek en in balans in het leven staan. Een mooie reis.

Zelf heb ik twee volwassen kinderen, maar in hun kindertijd viel het me op dat ze vriendjes mee naar huis namen, waarvan sommigen het stempel hadden van hij of zij kan niet goed leren. Ik observeerde de kinderen terwijl ze speelden en merkte dat ze vaak slimmer en praktischer waren dan hun leeftijdgenootjes. Deze herinnering bracht me ertoe mij te specialiseren in behandeling van dyslexie en andere niet erkende of herkende gedragspatronen van kinderen en volwassenen.

Kansen
Inmiddels behandel ik al jaren met succes dyslectische kinderen en volwassenen. Het is prachtig om te zien hoe, na enkele behandelingen, zij weer goed mee doen in de klas, soepeler leren en lezen, betere resultaten behalen in de Cito-toets, examens en maatschappij. Zo wordt er ruimte gemaakt voor hun talenten, vrolijkheid en zelfvertrouwen nemen toe, leren gaat makkelijker en resultaten op school en het werk worden beter. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat dyslexie ook kansen biedt. Dyslectici zijn vaak heel intelligent, nieuwsgierig, beelddenkers, intuïtief en buitengewoon creatief. En als zij de kans krijgen deze gaven te ontwikkelen zijn het prachtige, succesvolle en gelukkige mensen.

Ik eindig zoals ik begonnen ben:
Welkom, maar dan op de Mathenesselaan 6 in Oegstgeest of via 06-15876915.

Home Voorstellen Dyslexie Klachten/Stress Kinesiologie Cranio Sacraal Stress Release Ervaringen Links Contact